reklamkupon-logo-1024x256 (1)

Szerezz Velünk most még több Vásárlót és növeld az egekbe bevételed!

Válj Te is Partnerünkké!

ha szeretnéd, hogy akár

-HAVONTA TÖBB 1000 VÁSÁRLÓT

-HAVONTA TÖBB 100.000 REKLÁM MEGTEKINTÉST

-HAVONTA TÖBB 10.000.000 FT-OS FORGALMAT

generáljunk cégednek.

Jó, jó, persze, ezt vállalkozóként ezerszer hallottad már…

Tedd mindezt úgy, hogy közben csökkennek a marketing kiadásaid!

De mégis hogyan?!

A Reklámkupon.hu egy olyan online marketing innováció és üzleti modell, mellyel e két előnyt egyszerre tudjuk biztosítani partnereink számára.

Maradj itt és elmagyarázzuk hogyan!

2023 az egekbe szökő marketingköltségek éve

Ha itt vagy és ezt olvasod, feltehetően saját vállalkozásodért felelsz, vagy döntéshozó vagy egy cégnél.

Biztosan tisztában vagy vele, hogy az online marketingé a jövő és céged is nagy erőkkel igyekszik képviseltetni magát a virtuális térben, hogy kiszakítsátok a nektek járó szeletet a piacból.

Azonban valószínűleg azt is tudod, hogy az utóbbi években szépen lassan minden iparágnak minden résztvevője rájött erre, és hogy napjainkra hatalmas verseny alakult ki ezen a piacon, ami többek között a hirdetési árak folyamatos felverésével jár.

Évről évre egyre többet költünk ugyanazokra a reklámokra, melyek pontosan ugyanazt, vagy még gyengébb eredményeket hoznak, mint eddig, legyenek akármilyen gondossággal összeállított PPC hirdetéseink.

A drága grafikákat és videóanyagokat, a mesterien megírt marketing szövegeket, a webdesignerek által alkotott landing oldalakat egyre kevesebben látják, ahogy az információs zajban egyre inkább elvesznek azok.

2023-ban az öldöklő marketing háború folytán oda jutottunk, hogy egy átlag személy egy nap alatt átlagban 6.000-10.000 db különböző hirdetést lát.

Ez egy döbbenetes szám, ami érzékelteti, hogy gyakorlatilag pszichés terror alatt állnak a fogyasztók.

Nem csoda hát, ha mostanra az átlagember megutálta a reklámokat.

A „reklám” szó a közbeszédben már-már szitokszóvá fajult. Az emberek képesek adblockerekre előfizetni csak azért, hogy NE kelljen reklámokat nézniük. 

És ez az, amit a Reklámkupon.hu megváltoztat.

Innovatív rendszerünknek és újfajta üzleti felfogásunknak köszönhetően nálunk regisztrált felhasználóink örömmel nézegetik a reklámokat, hiszen a reklámnézegetést nyereményekkel jutalmazzuk.

A Reklámkupon.hu megreformálja a hagyományos display hirdetéseket azáltal, hogy a reklámnézegetést szórakozássá varázsolja.

A képlet végtelenül egyszerű:

Reklámnézegetés = Nyeremény

A Reklámkupon.hu egyedi fejlesztésű rendszerében regisztrált felhasználóinknak naponta meghatározott számú reklámot kell megtekinteniük, hogy részt vehessenek a nyeremények kisorsolásában.

A nyeremények széles skáláját biztosítjuk, kezdve a százalékos kedvezményt biztosító kuponoktól, a fix összegű, beváltható kedvezményeken át egészen a tárgy- és készpénznyereményekig.

Ezek a nyeremények véletlenszerűen kerülnek kisorsolásra felhasználóink között, és a nyeremény valószínűségét a reklámmegtekintések száma befolyásolja, vagyis növeli.

Aki viszont biztosra akar menni, az a versenyeken is részt vehet és ha bekerül a 20 legtöbbet megtekintő közé, akkor nem kell a sorsolás miatt izgulnia, mert ott mindenféleképpen nyert.

Hol tudják felhasználóink beváltani a nyereményeket?

Nyereményeiket szerződött partnereinknél tudják beváltani.

Oké, de ki fizeti ezeket ki?

A nyereményeket cégünk fizeti, nem terheljük azt át Önökre.

Mit nyújtunk Partnereink számára?

Kik vagyunk?

A Reklámkupon.hu életre hívója az Advertising Coupon Kft.

Magyarországon egyedülálló elképzelésünk és üzleti koncepciónk alapján újfajta kapcsolatot teremtünk a fogyasztók és az eladók között.

Víziónk, hogy az emberek izgatottan és örömmel jöjjenek a Reklámkupon.hu platformjára reklámokat nézegetni, hiszen itt garantált nyeremények várják őket, csupán teljesíteniük kell a napi reklámmegtekintési kvótát.

Célunk, hogy belátható időn belül országosan elérjük a 200.000 regisztrált felhasználót.

Kik lehetnek Partnereink?

Üzleti modellünk egyik alap pillére, hogy az elérhető legszélesebb termék és szolgáltatás választékot nyújtsuk felhasználóink számára.

Emiatt a mikro-, kis- és középvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokig és multinacionális cégekig minden piaci szereplő elhelyezheti nálunk reklámait.

A különböző iparágak képviselőinek és a különböző méretű cégeknek sajátosságaik figyelembevételével, tárgyalási folyamatok során közösen kialakított együttműködési feltételeket, szerződéseket biztosítunk.

Mik NEM vagyunk?

A Reklámkupon.hu nem egy újabb kuponösszesítő oldal
A Reklámkupon.hu nem egy újabb szimpla reklámfelület
A Reklámkupon.hu nem egy újabb árösszehasonlító oldal

Csatlakozz Partnereink közé!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

A gombra kattintva elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót, és hozzájárulok, hogy az Advertising Coupon Kft. exkluzív tartalmakat és különleges ajánlatokat küldjön.

Ha már eddig eljutottál, akkor most már tényleg járj utána, hogy mi ez az egész Reklámkuponozás, mert ha a konkurenseid előbb lépnek, még a végén kimaradsz a buliból. 

Figyelem! A partner ajánlat az iparágakhoz és cégmérethez kötött limitált számú helyek betöltéséig érvényes.