Reklámkuponkártyáddal országszerte több 100 üzletbe kaphatsz kedvezményeket, melyek termékeit webshopunkból is megrendelheted. Reklámnézegetés= Magasabb kedvezmények!

www.reklamkupon.hu_logo_21 (3000 × 750 képpont) (1)

Gyakran Ismételt Kérdések

A megnyert kuponkódot a felhasználó e-mailben kapja meg. A kódot és az e-mail címet ha kiadják harmadik félnek, azért mi felelősséget nem vállalunk.
Az alap kedvezményekhez (ami nem megnyert kupon kód) a partner elkérheti az e-mail címet és a felhasználónevet.

Bankkártyával való fizetéssel azonnal elérhető a Fiókom menüpontban a virtuális kártya és már lehet is kezdeni a reklámmegtekintéseket.

Igen, sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy kisorsolunk.

Az összes partner üzletében és webshopjában, akik a Reklámkupon partnerei. A weboldalon a partnereik és reklámjaik menüpontban megtalálhatóak.
 
Jelenleg csak a bankkártyás fizetés elérhető, de nemsokára kidolgozzuk az utánvétes fizetés lehetőségét is!
 

Az ingyenes reklámkuponkártya korlátlan ideig érvényes.

Az 1490 Ft-os és a 2490 Ft-os havi díjas reklámkuponkártyák a megrendelés napjától számított 31 napig érvényesek. Lejártuk után automatikusan az ingyenes kártya aktiválódik és az ahhoz tartozó kedvezmények megnyerésére lesznek jogosultak a felhasználók. Újra regisztrálni nem kell. Ha szeretnéd, a kártyát újra rendelheted a nagyobb kedvezményekért.

A 4990 Ft-os és a 9990 Ft-os évi díjas reklámkuponkártyák a megrendelés napjától számított 365 napig érvényesek. Lejártuk után automatikusan az ingyenes kártya aktiválódik és az ahhoz tartozó kedvezmények megnyerésére lesznek jogosultak a felhasználók. Újra regisztrálni nem kell. Ha szeretnéd, a kártyát újra rendelheted a nagyobb kedvezményekért.

Ezt a Partnerek menüpont alatt találod. A különböző Reklámkuponkártyák különböző kedvezményekre jogosítanak fel partnereinknél. A kedvezményeket felsoroló lista napi szinten frissül, ahogy a partnerek kedvezményei és akciói váltakoznak.

A rendszeres reklámmegtekintők közül időről-időre nyerteseket sorsolunk, akik nagyobb nyereményeket kapnak.

Nevüket csak a hozzájárulásukkal együtt oszthatjuk meg az oldalon, ha ehhez nem járulnak hozzá, akkor név nélkül osztjuk meg, hogy mikor és mit nyertek.

Alapvető esetben a különböző kedvezmények nem összevonhatóak. Azonban ez partnerenként, üzletenként változhat. Bizonyos akciók esetében megengedett az összevonás. Erről mindig világos értesítést kapnak a nyertesek.

Abban az esetben, ha nincs meg a kártya aktivitását fenntartó napi minimum reklámmegtekintésed, akkor kártyád inaktív állapotba kerül. Ez azt jelenti, hogy nem nyerhetsz vele kedvezményeket és nem tudod beváltani azt partnereinknél. Ha újra aktiválni szeretnéd, egyszerűen csak nézd meg az előírt számú reklámot és a kártyád újra aktiválódik. Mindhárom kártya újraaktiválásához is 10 db reklámmegtekintés szükséges, azután a napi minimumot kell csak megtekinteni, hogy a kártya aktív maradjon, és ezáltal a kedvezmények elérhetőek maradjanak számodra.