Nyerj hatalmas kedvezményeket reklámok megtekintésével!

Keress reklámokat!

Nyerj azonnal hatalmas kedvezményeket!

Légy Te is Reklámkuponkártya-tulajdonos és élvezd a rengeteg kedvezményt, számtalan partnerünknél!

A három különféle kártya három szintet képvisel.

Lila Reklámkuponkártya

Arany Reklámkuponkártya

Platina Reklámkuponkártya

Lila Reklámkuponkártya

Részletes ismertető

lila-reklamkuponkartya

Az 1490 Ft-os és a 2490 Ft-os havi díjas reklámkuponkártyák a megrendelés napjától számított 31 napig érvényesek. Lejáratuk után automatikusan az ingyenes kártya aktiválódik és az ahhoz tartozó kedvezmények megnyerésére lesznek jogosultak a felhasználók. Újra regisztrálni nem kell. Ha szeretnéd, a kártyát újra rendelheted a nagyobb kedvezményekért, nyereményekért.

Akár 10-30% kedvezmény is nyerhető a partnerekhez!

Ha rendelkezel Lila reklámkuponkártyával és megtekintettél minimum 10 db különböző, bármilyen reklámot 1 nap alatt (0-24-ig), esélyed van arra hogy másnap 17:00-ig kisorsoljon a rendszer és nyerj akár egy 10%-os, 20%-os vagy 30%-os vásárlási kedvezményt. A kedvezmények partnerenként eltérőek lehetnek, mindenhol más és más termék kedvezményesebb megvásárlásához váltható be a megnyert kuponkód. Arról, hogy milyen termék árcsökkentésére válthatod be a megnyert kódot, a Partnerek oldalon, vagy a partner üzletében illetve webáruházában kaphatsz bővebb tájékoztatást. Ha nyertél, e-mailben kapsz egy értesítést, benne a felhasználható kóddal, amit az adott partnernél beválthatsz a kód, és a reklámkuponkártyád felmutatásával ( A fiókom menüpontban találod a virtuális reklámkuponkártyád ) vagy a bemondásával. Azok a partnerek, akik rendelkeznek webshoppal, a megnyert kódot ott is felhasználhatod, ha a rendszerük azt engedélyezi, de ez partnerenként eltérő lehet. Csak ahhoz a partnerhez nyerhetsz kedvezményt, akinek a reklámját megtekintetted az adott napon, 0-24 óráig. Ha pl 25 db különböző partner reklámját nézted meg, akkor 25 db partnerhez lesz esélyed kedvezményt nyerni. Ezért akkor jársz a legjobban, ha minél több partner reklámját megnézed. Ha egy reklámot többször is szeretnél megtekinteni hogy nagyobb eséllyel kisorsoljon a rendszer, azt megteheted, de a 10 db különböző reklám megtekintésnek így is meg kell lennie, hogy a sorsoláson részt vehess. Ha az adott napon (0-24 óráig) nincs meg a napi 10 db különböző reklám megtekintésed, nem leszel arra jogosult, hogy másnap nyertesként kisorsoljon a rendszer. Ettől függetlenül a kártyád aktiv marad.

Akár 5-30.000 Ft kedvezmény nyerhető a partnerekhez!

Ha rendelkezel Lila reklámkuponkártyával és megtekintettél minimum 10 db különböző, bármilyen reklámot 1 nap alatt (0-24-ig), esélyed van arra hogy másnap 17:00-ig kisorsoljon a rendszer és nyerj akár egy 5.000 Ft-os, 10.000 Ft-os, 15.000 Ft-os, 20.000 Ft-os, 25.000 Ft-os vagy 30.000 Ft-os vásárlási kedvezményt. A kedvezmények partnerenként eltérőek lehetnek, mindenhol más és más termék kedvezményesebb megvásárlásához váltható be a megnyert kuponkód. Arról, hogy milyen termék árcsökkentésére válthatod be a megnyert kódot, a Partnerek oldalon, vagy a partner üzletében illetve webáruházában kaphatsz bővebb tájékoztatást. Ha nyertél, e-mailben kapsz egy értesítést, benne a felhasználható kóddal, amit az adott partnernél beválthatsz a kód, és a reklámkuponkártyád felmutatásával ( A fiókom menüpontban találod a virtuális reklámkuponkártyád ) vagy a bemondásával. Azok a partnerek, akik rendelkeznek webshoppal, a megnyert kódot ott is felhasználhatod, ha a rendszerük azt engedélyezi, de ez partnerenként eltérő lehet. Csak ahhoz a partnerhez nyerhetsz kedvezményt, akinek a reklámját megtekintetted az adott napon, 0-24 óráig. Ha pl 25 db különböző partner reklámját nézted meg, akkor 25 db partnerhez lesz esélyed kedvezményt nyerni. Ezért akkor jársz a legjobban, ha minél több partner reklámját megnézed. Ha egy reklámot többször is szeretnél megtekinteni hogy nagyobb eséllyel kisorsoljon a rendszer, azt megteheted, de a 10 db különböző reklám megtekintésnek így is meg kell lennie, hogy a sorsoláson részt vehess. Ha az adott napon (0-24 óráig) nincs meg a napi 10 db különböző reklám megtekintésed, nem leszel arra jogosult, hogy másnap nyertesként kisorsoljon a rendszer. Ettől függetlenül a kártyád aktiv marad.

10-30% garantált kedvezményt ad a partnereknél!

Ha rendelkezel Lila reklámkuponkártyával és megtekintettél minimum 10 db különböző, bármilyen reklámot 1 nap alatt (0-24-ig), de a másnapi sorsoláson nem nyertél, ne csüggedj, mert a partnereknél a kártyáddal továbbra is jogosult leszel 10%-os, 20%-os és 30%-os kedvezményekre. A kedvezmények partnerenként eltérőek lehetnek, mindenhol más és más termékhez kaphatsz kedvezményt a kártya felmutatásával ( A fiókom menüpontban találod a virtuális reklámkuponkártyád ) vagy bemondásával. Arról, hogy milyen termék ár csökkentésére használhatod a reklámkuponkártyád, a Partnerek oldalon, vagy a partner üzletében illetve webáruházában kaphatsz bővebb tájékoztatást. Ha nincs meg a napi minimum 10 db reklám megtekintésed, a garantált kedvezményekre akkor is jogosult leszel a partnereknél, de a megnyerhető kuponkódokkal sokkal több terméket tudsz megvásárolni kedvezményesen.

Napi minimum 10 db különböző reklám megtekintés kell ahhoz hogy másnapi a sorsoláson részt vehess!

Ha rendelkezel Lila reklámkuponkártyával, de nincs meg a napi 10 db különböző reklám megtekintésed, az igényelt ingyenes Lila reklámkuponkártyád aktiv marad, de így nem leszel arra jogosult, hogy a rendszer másnap nyertesként kisorsoljon és hogy nyerj akár egy 10%-os, 20%-os, vagy 30%-os vásárlási kedvezményt, vagy nyerj akár egy 5.000 Ft-os, 10.000 Ft-os, 15.000 Ft-os, 20.000 Ft-os, 25.000 Ft-os vagy 30.000 Ft-os vásárlási kedvezményt a partnerekhez. Ha szeretnél nyereménysorsoláson újra részt venni,nincs más teendőd mint megnézni újra 10 db különböző reklámot (0-24-ig). 365 napot meghaladó inaktivitást követően ( Ha 365 napig nem néztél meg 1 db reklámot se ) a kártya megszüntetésre kerül és azt újra kell rendelni.

Egyéb szabályok,információk:

Az a regisztrált felhasználó, aki 1 db reklámkuponkártyával rendelkezik,( Lila vagy arany vagy Platina ) az naponta maximum 1 db kedvezményt nyerhet. A megrendelt kártya leírásához tartozó megnyerhető kedvezményeket.

Az a regisztrált felhasználó, aki 2 db reklámkuponkártyával rendelkezik,( Pl. Lila és Arany vagy Lila és Platina,stb ) az naponta maximum 2 db kedvezményt is nyerhet.A megrendelt kártyák leírásaihoz tartozó megnyerhető kedvezményeket.

Az a regisztrált felhasználó, aki 3 db reklámkuponkártyával (Lila, Arany és Platina is ) rendelkezik,az naponta maximum 3 db kedvezményt is nyerhet.A megrendelt kártyák leírásaihoz tartozó megnyerhető kedvezményeket.

A megnyert reklámkupon kód , melyet Email-ben kapsz meg ha nyertél,maximum 5 napig váltható be. Ha nem kerül beváltásra, érvénytelenné válik.

A főoldalon található kiemelt és standard reklámok megtekintése nem számít bele a napi minimum megtekintésbe hogy a nyereménysorsolásra jogosult legyél.

A reklámkupon kártya nem átruházható,azt csak a regisztrált felhasználó,a kártya tulajdonosa jogosult használni. Ha az E-mail címe , a felhasználóneve és a megnyert kuponkód harmadik félhez kerül és azt felhasználja,azért az Advertising Coupon Kft , a www.reklamkupon.hu felelősséget nem vállal.

arany-reklamkuponkartya

Arany Reklámkuponkártya

Az 1490 Ft-os és a 2490 Ft-os havi díjas reklámkuponkártyák a megrendelés napjától számított 31 napig érvényesek. Lejáratuk után automatikusan az ingyenes kártya aktiválódik és az ahhoz tartozó kedvezmények megnyerésére lesznek jogosultak a felhasználók. Újra regisztrálni nem kell. Ha szeretnéd, a kártyát újra rendelheted a nagyobb kedvezményekért, nyereményekért.

Akár 10-40% kedvezmény is nyerhető a partnerekhez!

Ha rendelkezel Arany reklámkuponkártyával és megtekintettél minimum 7 db különböző, bármilyen reklámot 1 nap alatt (0-24-ig), esélyed van arra hogy másnap 17:00-ig kisorsoljon a rendszer és nyerj akár egy 10%-os, 20%-os, 30%-os vagy 40%-os vásárlási kedvezményt. A kedvezmények partnerenként eltérőek lehetnek, mindenhol más és más termék kedvezményesebb megvásárlásához váltható be a megnyert kuponkód. Arról, hogy milyen termék árcsökkentésére válthatod be a megnyert kódot, a Partnerek oldalon, vagy a partner üzletében illetve webáruházában kaphatsz bővebb tájékoztatást. Ha nyertél, e-mailben kapsz egy értesítést, benne a felhasználható kóddal, amit az adott partnernél beválthatsz a kód, és a reklámkuponkártyád felmutatásával ( A fiókom menüpontban találod a virtuális reklámkuponkártyád ) vagy a bemondásával. Azok a partnerek, akik rendelkeznek webshoppal, a megnyert kódot ott is felhasználhatod, ha a rendszerük azt engedélyezi, de ez partnerenként eltérő lehet. Csak ahhoz a partnerhez nyerhetsz kedvezményt, akinek a reklámját megtekintetted az adott napon, 0-24 óráig. Ha pl 25 db különböző partner reklámját nézted meg, akkor 25 db partnerhez lesz esélyed kedvezményt nyerni. Ezért akkor jársz a legjobban, ha minél több partner reklámját megnézed. Ha egy reklámot többször is szeretnél megtekinteni hogy nagyobb eséllyel kisorsoljon a rendszer, azt megteheted, de a 7 db különböző reklám megtekintésnek így is meg kell lennie, hogy a sorsoláson részt vehess. Ha az adott napon (0-24 óráig) nincs meg a napi 7 db különböző reklám megtekintésed, nem leszel arra jogosult, hogy másnap nyertesként kisorsoljon a rendszer. Ettől függetlenül a kártyád aktiv marad.

Akár 5-50.000 Ft kedvezmény nyerhető a partnerekhez!

Ha rendelkezel Arany reklámkuponkártyával és megtekintettél minimum 7 db különböző, bármilyen reklámot 1 nap alatt (0-24-ig), esélyed van arra hogy másnap 17:00-ig kisorsoljon a rendszer és nyerj akár egy 5.000 Ft-os, 10.000 Ft-os, 15.000 Ft-os, 20.000 Ft-os, 25.000 Ft-os, 30.000 Ft-os, 40.000 Ft-os vagy 50.000 Ft-os vásárlási kedvezményt. A kedvezmények partnerenként eltérőek lehetnek, mindenhol más és más termék kedvezményesebb megvásárlásához váltható be a megnyert kuponkód. Arról, hogy milyen termék árcsökkentésére válthatod be a megnyert kódot, a Partnerek oldalon, vagy a partner üzletében illetve webáruházában kaphatsz bővebb tájékoztatást. Ha nyertél, e-mailben kapsz egy értesítést, benne a felhasználható kóddal, amit az adott partnernél beválthatsz a kód, és a reklámkuponkártyád felmutatásával ( A fiókom menüpontban találod a virtuális reklámkuponkártyád ) vagy bemondásával. Azok a partnerek, akik rendelkeznek webshoppal, a megnyert kódot ott is felhasználhatod, ha a rendszerük azt engedélyezi, de ez partnerenként eltérő lehet. Csak ahhoz a partnerhez nyerhetsz kedvezményt, akinek a reklámját megtekintetted az adott napon, 0-24 óráig. Ha pl 25 db különböző partner reklámját nézted meg, akkor 25 db partnerhez lesz esélyed kedvezményt nyerni. Ezért akkor jársz a legjobban, ha minél több partner reklámját megnézed. Ha egy reklámot többször is szeretnél megtekinteni hogy nagyobb eséllyel kisorsoljon a rendszer, azt megteheted, de a 7 db különböző reklám megtekintésnek így is meg kell lennie, hogy a sorsoláson részt vehess. Ha az adott napon (0-24 óráig) nincs meg a napi 7 db különböző reklám megtekintésed, nem leszel arra jogosult, hogy másnap nyertesként kisorsoljon a rendszer. Ettől függetlenül a kártyád aktiv marad.

10-40% garantált kedvezményt ad a partnereknél!

Ha rendelkezel Arany reklámkuponkártyával és megtekintettél minimum 7 db különböző, bármilyen reklámot 1 nap alatt (0-24-ig), de a másnapi sorsoláson nem nyertél, ne csüggedj, mert a partnereknél a kártyáddal továbbra is jogosult leszel 10%-os, 20%-os és 30%-os kedvezményekre. A kedvezmények partnerenként eltérőek lehetnek, mindenhol más és más termékhez kaphatsz kedvezményt a kártya felmutatásával ( A fiókom menüpontban találod a virtuális reklámkuponkártyád ) vagy bemondásával. Arról, hogy milyen termék ár csökkentésére használhatod a reklámkuponkártyád,a Partnerek oldalon, vagy a partner üzletében illetve webáruházában kaphatsz bővebb tájékoztatást. Ha nincs meg a napi minimum 7 db reklám megtekintésed, a garantált kedvezményekre akkor is jogosult leszel a partnereknél, de a megnyerhető kuponkódokkal sokkal több terméket tudsz megvásárolni kedvezményesen.

Napi minimum 7 db különböző reklám megtekintés kell ahhoz hogy másnapi a sorsoláson részt vehess!

Ha rendelkezel arany reklámkuponkártyával, de nincs meg a napi 7 db különböző reklám megtekintésed, az igényelt arany reklámkuponkártyád aktiv marad, de így nem leszel arra jogosult, hogy a rendszer másnap nyertesként kisorsoljon és hogy nyerj akár egy 10%-os, 20%-os, 30%-os vagy 40%-os vásárlási kedvezményt, vagy nyerj akár egy 5.000 Ft-os, 10.000 Ft-os, 15.000 Ft-os, 20.000 Ft-os, 25.000 Ft-os, 30.000 Ft-os, 40.000 Ft-os vagy 50.000 Ft-os vásárlási kedvezményt a partnerekhez. Ha szeretnél nyereménysorsoláson újra részt venni,nincs más teendőd mint megnézni újra 7 db különböző reklámot (0-24-ig). 365 napot meghaladó inaktivitást követően ( Ha 365 napig nem néztél meg 1 db reklámot se ) a kártya megszüntetésre kerül és azt újra kell rendelni.

Egyéb szabályok,információk:

Az a regisztrált felhasználó, aki 1 db reklámkuponkártyával rendelkezik,( Lila vagy arany vagy Platina ) az naponta maximum 1 db kedvezményt nyerhet. A megrendelt kártya leírásához tartozó megnyerhető kedvezményeket.

Az a regisztrált felhasználó, aki 2 db reklámkuponkártyával rendelkezik,( Pl. Lila és Arany vagy Lila és Platina,stb ) az naponta maximum 2 db kedvezményt is nyerhet.A megrendelt kártyák leírásaihoz tartozó megnyerhető kedvezményeket.

Az a regisztrált felhasználó, aki 3 db reklámkuponkártyával (Lila, Arany és Platina is ) rendelkezik,az naponta maximum 3 db kedvezményt is nyerhet.A megrendelt kártyák leírásaihoz tartozó megnyerhető kedvezményeket.

A megnyert reklámkupon kód , melyet Email-ben kapsz meg ha nyertél,maximum 5 napig váltható be. Ha nem kerül beváltásra, érvénytelenné válik.

A főoldalon található kiemelt és standard reklámok megtekintése nem számít bele a napi minimum megtekintésbe hogy a nyereménysorsolásra jogosult legyél.

A reklámkupon kártya nem átruházható,azt csak a regisztrált felhasználó,a kártya tulajdonosa jogosult használni. Ha az E-mail címe , a felhasználóneve és a megnyert kuponkód harmadik félhez kerül és azt felhasználja,azért az Advertising Coupon Kft , a www.reklamkupon.hu felelősséget nem vállal.

platina-reklamkuponkartya

Platina Reklámkuponkártya

Az 1490 Ft-os és a 2490 Ft-os havi díjas reklámkuponkártyák a megrendelés napjától számított 31 napig érvényesek. Lejáratuk után automatikusan az ingyenes kártya aktiválódik és az ahhoz tartozó kedvezmények megnyerésére lesznek jogosultak a felhasználók. Újra regisztrálni nem kell. Ha szeretnéd, a kártyát újra rendelheted a nagyobb kedvezményekért, nyereményekért.

Akár 10-70% kedvezmény is nyerhető a partnerekhez!

Ha rendelkezel Platina reklámkuponkártyával és megtekintettél minimum 5 db különböző, bármilyen reklámot 1 nap alatt (0-24-ig), esélyed van arra hogy másnap 17:00-ig kisorsoljon a rendszer és nyerj akár egy 10%-os, 20%-os, 30%-os, 40%-os, 50%-os, 60%-os vagy 70%-os vásárlási kedvezményt. A kedvezmények partnerenként eltérőek lehetnek, mindenhol más és más termék kedvezményesebb megvásárlásához váltható be a megnyert kuponkód. Arról, hogy milyen termék árcsökkentésére válthatod be a megnyert kódot, a Partnerek oldalon, vagy a partner üzletében illetve webáruházában kaphatsz bővebb tájékoztatást. Ha nyertél, e-mailben kapsz egy értesítést, benne a felhasználható kóddal, amit az adott partnernél beválthatsz a kód, és a reklámkuponkártyád felmutatásával ( A fiókom menüpontban találod a virtuális reklámkuponkártyád ) vagy a bemondásával. Azok a partnerek, akik rendelkeznek webshoppal, a megnyert kódot ott is felhasználhatod, ha a rendszerük azt engedélyezi, de ez partnerenként eltérő lehet. Csak ahhoz a partnerhez nyerhetsz kedvezményt, akinek a reklámját megtekintetted az adott napon, 0-24 óráig. Ha pl 25 db különböző partner reklámját nézted meg, akkor 25 db partnerhez lesz esélyed kedvezményt nyerni. Ezért akkor jársz a legjobban, ha minél több partner reklámját megnézed. Ha egy reklámot többször is szeretnél megtekinteni hogy nagyobb eséllyel kisorsoljon a rendszer, azt megteheted, de az 5 db különböző reklám megtekintésnek így is meg kell lennie, hogy a sorsoláson részt vehess. Ha az adott napon (0-24 óráig) nincs meg a napi 5 db különböző reklám megtekintésed, nem leszel arra jogosult, hogy másnap nyertesként kisorsoljon a rendszer. Ettől függetlenül a kártyád aktiv marad.

Akár 5-100.000 Ft kedvezmény nyerhető a partnerekhez!

Ha rendelkezel Platina reklámkuponkártyával és megtekintettél minimum 5 db különböző, bármilyen reklámot 1 nap alatt (0-24-ig), esélyed van arra hogy másnap 17:00-ig kisorsoljon a rendszer és nyerj akár egy 5.000 Ft-os, 10.000 Ft-os, 15.000 Ft-os, 20.000 Ft-os, 25.000 Ft-os,30.000 Ft-os, 40.000 Ft-os,50.000 Ft-os,60.000, 70.000 Ft-os, 80.000 Ft-os, 90.000 Ft-os vagy 100.000 Ft-os vásárlási kedvezményt. A kedvezmények partnerenként eltérőek lehetnek, mindenhol más és más termék kedvezményesebb megvásárlásához váltható be a megnyert kuponkód. Arról, hogy milyen termék árcsökkentésére válthatod be a megnyert kódot, a Partnerek oldalon, vagy a partner üzletében illetve webáruházában kaphatsz bővebb tájékoztatást. Ha nyertél, e-mailben kapsz egy értesítést, benne a felhasználható kóddal, amit az adott partnernél beválthatsz a kód, és a reklámkuponkártyád felmutatásával ( A fiókom menüpontban találod a virtuális reklámkuponkártyád ) vagy bemondásával. Azok a partnerek, akik rendelkeznek webshoppal, a megnyert kódot ott is felhasználhatod, ha a rendszerük azt engedélyezi, de ez partnerenként eltérő lehet. Csak ahhoz a partnerhez nyerhetsz kedvezményt, akinek a reklámját megtekintetted az adott napon, 0-24 óráig. Ha pl 25 db különböző partner reklámját nézted meg, akkor 25 db partnerhez lesz esélyed kedvezményt nyerni. Ezért akkor jársz a legjobban, ha minél több partner reklámját megnézed. Ha egy reklámot többször is szeretnél megtekinteni hogy nagyobb eséllyel kisorsoljon a rendszer, azt megteheted, de az 5 db különböző reklám megtekintésnek így is meg kell lennie, hogy a sorsoláson részt vehess. Ha az adott napon (0-24 óráig) nincs meg a napi 5 db különböző reklám megtekintésed, nem leszel arra jogosult, hogy másnap nyertesként kisorsoljon a rendszer. Ettől függetlenül a kártyád aktiv marad.

10-70% garantált kedvezményt ad a partnereknél!

Ha rendelkezel Platna reklámkuponkártyával és megtekintettél minimum 5 db különböző, bármilyen reklámot 1 nap alatt (0-24-ig), de a másnapi sorsoláson nem nyertél, ne csüggedj, mert a partnereknél a kártyáddal továbbra is jogosult leszel 10%-os, 20%-os és 30%-os, 40%-os, 50%-os, 60%-os, 70%-os kedvezményekre. A kedvezmények partnerenként eltérőek lehetnek, mindenhol más és más termékhez kaphatsz kedvezményt a kártya felmutatásával ( A fiókom menüpontban találod a virtuális reklámkuponkártyád ) vagy bemondásával. Arról, hogy milyen termék ár csökkentésére használhatod a reklámkuponkártyád,a Partnerek oldalon, vagy a partner üzletében illetve webáruházában kaphatsz bővebb tájékoztatást. Ha nincs meg a napi minimum 5 db reklámmegtekintésed, a garantált kedvezményekre akkor is jogosult leszel a partnereknél, de a megnyerhető kuponkódokkal sokkal több terméket tudsz megvásárolni kedvezményesen.

Napi minimum 5 db különböző reklám megtekintés kell ahhoz hogy másnapi a sorsoláson részt vehess!

Ha rendelkezel Platina reklámkuponkártyával, de nincs meg a napi 5 db különböző reklám megtekintésed, az igényelt Platina reklámkuponkártyád aktiv marad, de így nem leszel arra jogosult, hogy a rendszer másnap nyertesként kisorsoljon a rendszer és hogy nyerj akár egy 10%-os, 20%-os, 30%-os, 40%-os, 50%-os, 60%-os vagy 70%-os vásárlási kedvezményt, vagy nyerj akár egy 5.000 Ft-os, 10.000 Ft-os, 15.000 Ft-os, 20.000 Ft-os, 25.000 Ft-os, 30.000 Ft-os, 40.000 Ft-os, 50.000 Ft-os, 60.000 Ft-os, 70.000 Ft-os, 80.000 Ft-os, 90.000 Ft-os vagy 100.000 Ft-os vásárlási kedvezményt a partnerekhez. Ha szeretnél nyereménysorsoláson újra részt venni,nincs más teendőd mint megnézni újra 5 db különböző reklámot (0-24-ig). 365 napot meghaladó inaktivitást követően ( Ha 365 napig nem néztél meg 1 db reklámot se ) a kártya megszüntetésre kerül és azt újra kell rendelni.

Egyéb szabályok,információk:

Az a regisztrált felhasználó, aki 1 db reklámkuponkártyával rendelkezik,( Lila vagy arany vagy Platina ) az naponta maximum 1 db kedvezményt nyerhet. A megrendelt kártya leírásához tartozó megnyerhető kedvezményeket.

Az a regisztrált felhasználó, aki 2 db reklámkuponkártyával rendelkezik,( Pl. Lila és Arany vagy Lila és Platina,stb ) az naponta maximum 2 db kedvezményt is nyerhet.A megrendelt kártyák leírásaihoz tartozó megnyerhető kedvezményeket.

A megnyert reklámkupon kód , melyet Email-ben kapsz meg ha nyertél,maximum 5 napig váltható be. Ha nem kerül beváltásra, érvénytelenné válik.

A főoldalon található kiemelt és standard reklámok megtekintése nem számít bele a napi minimum megtekintésbe hogy a nyereménysorsolásra jogosult legyél.

Az a regisztrált felhasználó, aki 3 db reklámkuponkártyával (Lila, Arany és Platina is ) rendelkezik,az naponta maximum 3 db kedvezményt is nyerhet.A megrendelt kártyák leírásaihoz tartozó megnyerhető kedvezményeket.

vip-reklamkuponkartya-kisebb

VIP Reklámkuponkártya

Csak Platina reklámkuponkártya tulajdonosok igényelhetik.

Ha 30 napon keresztül,napi 20 db különböző reklámot megtekintettél, jogosult leszel arra hogy igényeld a VIP reklámkuponkártyád.

Ha megigényelted, készpénz nyereménysorsoláson vehetsz részt,melyen 50.000 Ft és 100.000 Ft készpénz kerül kisorsolásra.

Lila Reklámkuponkártya

0 Ft
 • Akár 10-30% kedvezmény is nyerhető a partnerekhez!*
 • Akár 5-30.000 Ft kedvezmény is nyerhető a partnerekhez!*
 • 10-30% garantált kedvezményt ad a partnereknél!*
 • Napi minimum 10 db különböző reklámmegtekintés kell ahhoz hogy a kártya aktív maradjon!*

Arany Reklámkuponkártya

4990 Ft
 • Akár 10-40% kedvezmény is nyerhető a partnerekhez!*
 • Akár 5-50.000 Ft kedvezmény is nyerhető a partnerekhez!*
 • 10-40% garantált kedvezményt ad a partnereknél!*
 • Napi minimum 7 db különböző reklámmegtekintés kell ahhoz hogy a kártya aktív maradjon!*

Platina Reklámkuponkártya

9990 Ft
 • Akár 10-70% kedvezmény is nyerhető a partnerekhez!*
 • Akár 5-100.000 Ft kedvezmény nyerhető a partnerekhez!*
 • 10-70% garantált kedvezményt ad a partnereknél!*
 • Napi minimum 5 db különböző reklámmegtekintés kell ahhoz hogy a kártya aktív maradjon!*